Hiphoples

 

Hiphoples

 

Op 13 juli 2015 zijn we gestart met hiphoplessen voor voor jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar, zodat ze  met elkaar hun talenten voor muziek en dans kunnen ontwikkelen onder begeleiding van een professionele docent Lorenzo Castillion.

 

 

 

IMG-20150713-WA0002WIMG-20150714-WA0001aarom hiphoplessen? De kosten zijn relatief laag, en het lijkt een positieve bezigheid voor jongens èn meisjes.
Door in hun vrije tijd zinvol bezig te zijn en zo ook vriendengroepen op te bouwen, zullen ze minder geneigd zijn uit verveling de verkeerde dingen te gaan doen. Bovendien draagt dit bij aan hun gevoel voor eigenwaarde. Dans zit in de genen en waarschijnlijk hebben veel kinderen talent voor de hiphopdans. Ze kunnen ervaren hoe het is om samen talent te hebben en in een groep iets positiefs neer te zetten.
Het doel is dat de kinderen samen werken aan een optreden. Hiphop kun je ook thuis of op straat doen. In Paramaribo is het populair en er zijn regelmatig hiphop optredens. Ook dit geeft de oudere kinderen de mogelijkheid om hun referentiekader te verbreden.
De financiering wordt voor de eerste anderhalf jaar gedaan door Alembo NV. We zijn naarstig op zoek naar sronsoren vanaf april 2017

poster uitvoering hiphopjuli 2016:

Het is zover! De Hiphopleerlingen zullen na 1 jaar lessen volgen hun presetaties laten zien!

Zaterdag 23 juli van 16:00-18:00 uur in de Kleine Kamer – Sunny Point (tegenover DE Barbier). De kinderen van de musicallessen van Juf Urmila, zullen kort een presentatie geven.
En de Myztikals komen speciaal naar Sunny Point om de kinderen te zien dansen en zelf een demo te geven. Entree is free en iedereen is welkom! Kom op tijd………….

 

Plaats: de Kleine Kamer, Sunny Point (tegenover de barbier)
tijd: 16:00 – 18:00 uur
entree gratis.

 

In februari 2017 trad de hiphopgroep op in hotel Torarica, het sjiekste hotel van Suriname. Groot succes, gekeken wordt nu of de groep daar vaker kan optreden.

 

Wilt u ons helpen?

U kunt HIER geld aan ons overmaken